Hayat Düsturlarımız - 88 Yazdır E-posta
HUZUR PINARI
(Sitelerimiz her gün güncellenmektedir)
Hayat Düsturlarımız - 88
  • Kafirlere zerre kadar muhabbet imanı giderir.
     
  • Müjdeler çok var. Rabbimizin merhameti çok. Seksen sene kilisede papazlık yapmış, islâmı yıkmağa uğraşmış kişiyi bile bir kelime-i tevhid söylemekle afv ediyor
     
  • Öyle bir gaddar dünya ki,.. uğraş uğraş eli boş git. Dünya insanda günahtan başka ne bırakıyor ki... Çok şükür ki Cenab-ı Hak bize, sevdiklerini sevdiriyor. O sevgiyi veren Allahü teâlâdır.
     
  • Şu gördüklerimiz hepsi fani, canlı olanlar çabuk geçiyor, binalar birkaç yüzsenede geçiyor. Küllü şeyin fân, her şey geçicidir. Ancak Allahü teâlâ bâkidir. Geçici şeylere gönül bağlamak aptallıktır. Sende geçeceksin sevdiklerinde geçecek. Kalıcı birşeye gönül bağlamak lâzım.... O da Allahü teâlâdır. Allah sevgisidir. Muhabbetullahdır.
     
  • Şeytan insanın damarlarına girer, heryerine girer, yalnız kalbine giremez. Kalbi, Allahü teâlâya mahsustur. Kalbin üzerinde siyah nokta vardır. Şeytan oraya kadar gelir, vesvese verir. Eskiden putların içine girip konuşurlardı. Cinler her şekle girerler. Evliya ruhları ise yalnız insan şekline girerler ve insanlara görülebilirler. Görünmek onun elindedir. Görende de kabiliyet olması lazımdır. Evliya, sevdiklerine, kabiliyet olmasa da görülebilir.
www.huzurpinari.com
www.huzurpinari.net
www.huzurpinari.org
www.serenityfountain.org
www.sevgilipeygamberim.net
www.sevgilipeygamberim.org
www.sevgilipeygamberimiz.com
www.sevgilipeygamberimiz.org
www.cocukpinari.com
www.huzurpinaricocuk.com
(Sitelerimiz her gün güncellenmektedir)
Huzur Pınarı Mail Grubu
Gruba üye olmak için: http://www.huzurpinari.com/uyeol
Üyelikten çıkmak için: huzurpinari-unsubscribe@googlegroups.com
huzurpinari-unsubscribe@yahoogroups.com
Dini sualleriniz için: http://www.huzurpinari.com/#sual.asp

 
< Önceki   Sonraki >